Skip links

Arbetsmiljö och hälsofrämjande ledarskap för teamledare/arbetsledare

Anmälan – Arbetsmiljö och hälsofrämjande ledarskap för teamledare/arbetsledare

Syftet är att stärka dig, som har en arbetsledande position med eller utan chefsansvar, i din roll. Målet är att ge dig kunskap och verktyg för att kunna hantera situationer som kan uppstå i samspelet mellan individ, grupp och organisation. Målet är också att du ska vara hållbar i din roll över tid.

Föreläsningar varvas med gruppdiskussioner, praktiska övningar, erfarenhetsutbyte och reflektion.

Vi kommer att fördjupa oss i olika teman vid de olika tillfällena. Tillfälle 1 fokuserar på att lära känna gruppen, förväntningar och behov samt kunskap kring lagstiftning och föreskrifter gällande arbetsmiljö. Tillfälle 2 fördjupar vi oss i olika aspekter av hälsa för arbetslivet och hållbart ledarskap. Det tredje tillfället ägnar vi åt hälsofrämjande ledarskap och kommunikation och tillfälle 4 går vi in på psykisk hälsa/ohälsa samt svåra samtal. Tillfälle 5 handlar om konflikter och konflikthantering. Under det 6:e och avslutande tillfället pratar vi om att leda i förändring.

Följ med oss på denna spännande utvecklingsresa i ditt ledarskap!

Ansvariga för utbildningen: Susanne Sköld, beteendevetare på KBT-livskompassen och Annika Löfstedt, VD på Företagshälsan. Andra medarbetare på Företagshälsan kommer att medverka vid olika tillfällen.

Susanne Sköld är leg hälso- och sjukvårdskurator med lång arbetslivserfarenhet inom områden som arbetsmarknad, socialt arbete samt hälso- och sjukvård. Susanne har arbetat med coachande och stödjande samtal samt hantering av psykisk ohälsa, stress, kriser och konflikter på både individ- och gruppnivå. Susanne har också stor kunskap kring beteendevetenskap, bemötande och kommunikation.

Annika Löfstedt har lång arbetslivserfarenhet inom ledarskap och kommunikation, förändringsledning, arbetsmiljö och hälsofrämjande förhållningssätt. Annika har tidigare haft olika ledningsuppdrag inom rehabilitering i hälso- och sjukvård samt arbetat med handledning på individ och gruppnivå. Annika har också stor kunskap kring verksamhetsutveckling och strategiskt arbete på organisationsnivå.

Datum
Tillfälle 1 2024-11-06 kl 08.00 – 12.00
Tillfälle 2 2024-11-13 kl 08.00 – 12.00
Tillfälle 3 2024-11-20 kl 08.00 – 12.00
Tillfälle 4 2024-11-27 kl 08.00 – 12.00
Tillfälle 5 2024-12-04 kl 08.00 – 12.00
Tillfälle 6 2024-12-11 kl 08.00 – 12.00
Plats Företagshälsans lokaler Södergatan 2 Gislaved
Pris 7800 kr per person
Fika Kaffe och fralla, frukt och vatten
Sista anmälningsdag 15 oktober – Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan person på samma företag.
Antal platser 10 (Föreläsningen genomförs vid minst 6 deltagare)

Anmälningsformulär

Namn på företaget (ej oganisationsnummer)


 
CAPTCHA image

För att förhindra att spam når oss, vänligen fyll i captcha-koden.

Innan du skickar in formuläret elektroniskt till oss, måste du vänligen acceptera vår GDPR-integritetspolicy som du kan läsa mer om på denna sida.