Skip links

Företagshälsan i Västbo

Företagshälsan i Västbo är unik då det är våra kunder som äger oss. Vi har enheter på sju orter i Västbo och arbetar i team gentemot våra kundföretag. Vi levererar tjänster inom fysisk, organisatorisk och social arbetsmiljö samt hälsa, rehabilitering och utbildning.

Vårt utbud av tjänster inom företagshälsovård omfattar:

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Hälsa

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Arbetsmiljö

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Rehabilitering

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Utbildning

Håll dig uppdaterad om vad som händer hos oss och vad vi har att erbjuda

Att hålla sig uppdaterad om aktuella utbildningar och nyheter på Företagshälsan i Västbo är avgörande för att kunna dra nytta av de senaste resurserna och expertkunskapen inom företagshälsa.

Aktuella utbildningar
Nyheter

Prioritera en god arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatsen

Friska och välmående medarbetare är en värdefull tillgång för alla företag. Vi erbjuder en omfattande företagshälsovård som hjälper dig som arbetsgivare att främja en sund och produktiv arbetsmiljö.

Vår företagshälsovård är flexibel för att möta de unika behoven hos ditt företag. Vi arbetar nära tillsammans med er för att utveckla en hälsostrategi som passar era mål och behov. Vårt erfarna team arbetar för att främja hälsa, förebygga risker och stärka friskfaktorer på arbetsplatsen.

Utbildning för att främja säkerhet, hälsa och välbefinnande

Vi är stolta över att kunna erbjuda utbildningar som syftar till att förbättra arbetsmiljö och säkerhet samt främja hälsa. Genom att investera i utbildning kan du skapa medvetna och ansvarstagande medarbetare som är redo att hantera olika situationer på arbetsplatsen.